Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου απαντάει για ΝΟΑ και την προκάτοχό του

Δηλώσεις έκανε ο νέος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος στην κάμερα του epta tv και στην δημοσιογράφο Γιάννα Κουλουμπή σχετικά με όσα έχουν γραφτεί για την συνάντηση που είχε με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτη.

Στη συνέχεια της συζήτησης ευθύνες έριξε ο κ. Τζωρτζάτος στην πρώην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου για την μη είσπραξη των λιμενικών τελών, αντίθετα ασχολιόνταν με τον ΝΟΑ, με τον κ. Τζωρτζάτο να απαντάει, “πρώτα πρέπει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις για τα παιδιά που αθλούνται και μετά προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι άνθρωποι του ΝΟΑ είναι άνθρωποι που δίνουν τη ζωή τους και την ψυχή τους για τα παιδιά που αθλούνται σε αυτό το χώρο”.

Ο κ. Τζωρτζάτος τόνισε ότι μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού προσπαθούν να δείξουν ένα νέο προφίλ και να δώσουν μία νέα ώθηση στην προβολή της Κεφαλονιάς στο εξωτερικό έτσι ώστε το νησί μας να κερδίσει περισσότερα από τον τουρισμό και ιδιαίτερα από τον τουρισμό κρουαζιέρας. Κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Ναυτιλίας ο κ. Τζωρτζάτος συνάντησε την Διευθύντρια Τουριστικών Λιμένων Ελλάδος κα Μαρκάτου, η οποία θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά τις 26 Οκτωβρίου και θα μεταβούν μαζί στο Φισκάρδο όπου θα έχουν συνάντηση με φορείς και πολίτες της περιοχής με στόχο την αναβάθμιση του κοσμοπολίτικου χωριού.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις