Στον εισαγγελέα ο Χριστόφορος Χουρμούζης-Πήρε αναβολή για Τρίτη 4 Νοεμβρίου

Αναβολή για την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, πήρε ο πρώην Επικεφαλής της Χ.Α Χουρμούζης Χριστόφορος, να απολογηθεί για το βαρύτατο κατηγορητήριο ,με αφορμή τη σημερινή επίσημη Εορτή του Πολιούχου του νησιού ΑΓ. Γερασίμου!

Έκανε πάλι το θαύμα ο Άγιος.

Εθνικιστές Κεφαλονιάς

Νωρίτερα

ΣΉΜΕΡΑ στις 13.00 το μεσημέρι, απολογείται στον Εισαγγελέα Αργοστολίου, ο πρώην επικεφαλής της Χ.Α Κεφαλονιάς και Ιθάκης Κος Χουρμούζης Χριστόφορος, με κατηγορίες βαριές σε βαθμό κακουργήματος.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής!

1.Σύσταση συμμορίας με σκοπό οικονομικά οφέλη, ”πουλώντας προστασία” σε γνωστά καταστήματα της Κεφαλονιάς.

2.Παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.
3.Συμμετοχή eδράση στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, πρωτοστατώντας σε σωρεία παράνομων δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρα σε Κεφαλονιά αλλά και σε άλλα μέρη εντός της επικρατείας.

4.Ρατσιστική συμπεριφορά αλλά και διοίκηση ομάδων κρούσεων που είχαν ως σκοπό τον εκφοβισμό αλλά και ξυλοδαρμό αλλοδαπών.

5.Εμπλοκή σε κατάλυση απεργιών αλλά και πορειών διαμαρτυρίας ως Επικεφαλής σε ομάδες παραστρατιωτικών ομάδων, με σκοπό τη διατάραξη του Πολιτεύματος.

ΕΜΕΊΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΦΘΟΥΝ ΩΣ ”ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ”!

ΥΓ. Ενημερώνουμε τους δημοσιογράφους ότι περίπου στις 14.00 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον Κο Χουρμούζη.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις