ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ένα πρόσκαιρο συμβάν που δημιουργήθηκε με την αριστερή άγκυρα του πλοίου Νήσος Κεφαλονιά καθυστέρησε σήμερα κατά 35 λεπτά την αναχώρηση του πλοίου στα δύο πρωινά δρομολόγια από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως και το πλοίο εκτελεί κανονικά τα δρομολόγιά του.

Για την καλύτερη ενημέρωση του επιβατικού κοινού τα sites και τα ΜΜΕ, που καλώς κοινοποιούν άμεσα το πρόβλημα, καλό και ηθικό θα ήταν με την ίδια αμεσότητα να αναγγέλλουν και την αποκατάσταση του κάτι που δεν συνέβει στην περίπτωση αυτή.

Λυπούμαστε για αυτού του τύπου την δημοσιογραφία και ελπίζουμε ότι το επιβατικό κοινό των νησιών μας αναλύοντας τις πρακτικές τους να αντιλαμβάνεται και τον ρόλο του.

Για την KEFALONIAN LINES
Με εκτίμηση,

Σπυρίδων Δ. Λυκούδης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις