Το Βαγγέλη Μαρινάκη βλέπει ο Σαμαράς για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σύμφωνα με τη La Repubblica

 

Η έγκυρη ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας!

«Η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να βρει ένα κατάλληλο όνομα, μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, για την προεδρία της Δημοκρατίας. Στην κυβερνητική πλειονότητα λείπουν 29 ψήφοι στο κοινοβούλιο.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει χάσει τη δύναμή του και σκέφτεται την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου του Ολυμπιακού, μόνο και μόνο επειδή βρίσκεται στο διοικητικό τιμόνι της δημοφιλέστερης ομάδας της χώρας.

Όταν φτάνεις τόσο μακριά τότε η απώλεια απέχει ένα βήμα και οι πρόωρες εκλογές είναι προ των πυλών. Σε αυτή την περίπτωση, αν κρίνουμε από τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα 5 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επικρατήσει η ριζοσπαστική αριστερά.

Η Ελλάδα έχει μπει στον πειρασμό για μία ριζική αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής της», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα που  έχει την υπογραφή του δημοσιογράφου Φεντερίκο Φουμπίνι.

Πηγή: sport24.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις