Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: Άμεση Τοποθέτηση Αιθουσών στο Ειδικό Δημοτικό Περατάτων

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ Υπουργό
Παιδείας και Θρησκευμάτων

ΘΕΜΑ: «Άμεση Τοποθέτηση Αιθουσών στο Ολοήμερο Ειδικό Δημοτικό Περατάτων»

Η βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, κατέθεσε αναφορά την από 13-10-2014 επιστολή του 4/θ Ολοήμερου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περατάτων, με την οποία επισημαίνεται η άμεση ανάγκη για την τοποθέτηση δύο νέων αιθουσών ΠΡΟΚΑΤ στο χώρο του σχολείου.
Η ανάγκη αυτή προέκυψε μετά την παραλαβή νέων επίπλων, τεχνολογικών μέσων και αθλητικού υλικού από τα προγράμματα ΔΙΕΦΕΣ/ΙΟΝΙΑ/ΣΜΕΑ, αλλά και από την τοποθέτηση Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού. Οι οριακές συνθήκες στέγασης που επικρατούν σήμερα στη συγκεκριμένη Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να εγγυηθούν τη σταθερότητα του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των μαθητών.

Επισυνάπτεται η επιστολή του Ολοήμερου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Περατάτων.
Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 17.10.2014

Η καταθέτουσα Βουλευτής

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Δημοτικό Σχολείο Περατάτων

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις