Κάλεσμα για συζήτηση σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου

Η κυβέρνηση προχωρά στην ταχύτατη ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων της χώρας στο πλαίσιο της εκχώρησης του δημόσιου πλούτου και της εθνικής κυριαρχίας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. Στα επτά αεροδρόμια της πρώτης ομάδας ιδιωτικοποίησης βρίσκεται και αυτό της Κεφαλονιάς.

Οι συνέπειες του ξεπουλήματος των αερολιμένων θα είναι τεράστιες και θα αγγίξουν όλους του πολίτες γενικά αλλά και ειδικότερα πολλές κατηγορίες εργαζομένων και επαγγελματιών. Σε πολλές περιοχές φορείς, κινήσεις, σύλλογοι και κόμματα συντονίζουν τη δράση τους ενάντια σε αυτήν την ζοφερή προοπτική για τις τοπικές κοινωνίες και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους μας για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Σας καλούμε την Παρασκευή, 17/10, στις 8:00μ.μ. στην του Εργατικού αίθουσα Κέντρου, στο Αργοστόλι, για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε τις θέσεις και τις δράσεις μας ώστε να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση. Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Ν.Σ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ- ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις