Ανακοίνωση του ΑΓΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ για τη μετονομασία του κρατικού αερολιμένα Κεφαλληνίας σε «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ»

Εκ μέρους του ΑΓΣ Επτανήσων, εμείς, ο Σταύρος, πρόεδρος του συλλόγου, και η Μποζένα, πρώτη προπονήτρια της Άννας, χαιρετίζουμε με μεγάλη συγκίνηση την απόφαση του Δ.Σ. Κεφαλληνίας, μετά από πρόταση και εισήγηση του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση, να βαπτιστεί ο διεθνής αερολιμένας Κεφαλληνίας με το όνομα της πολυαγαπημένης μας αθλήτριας και Oλυμπιονίκη Άννας Πολλάτου.

Η Άννα, ως μέλος της πολεμικής αεροπορίας και της εθνικής ομάδας ανσάμπλ, με την οποία πέτυχε κορυφαίες νίκες στα διεθνή meeting, στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα με κορύφωση την Ολυμπιάδα του Σύδνεϋ, σε κάθε ανύψωση της γαλανόλευκης και άκουσμα του εθνικού ύμνου έδινε φτερά στην καρδιά και στην ψυχή όλων μας, και των Κεφαλονιτών και των Ελλήνων.

Κι αυτό θα συμβαίνει με κάθε απογείωση από τον κρατικό αερολιμένα Κεφαλληνίας «ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» από δω και στο εξής. Θα απογειωνόμαστε κοιτώντας ψηλά εκεί όπου βρίσκεται το μεγαλείο της σπουδαιότερης αθλητικής προσωπικότητας που ανέδειξε ο τόπος . Η εθνική μας συγκίνηση και υπερηφάνεια απερίγραπτη.

Εκ μέρους του ΑΓΣ Επτανήσων
Σταύρος Μπασιαρδής, Πρόεδρος τουΣυλλόγου
Μποζένα Μπαρτκόβσκα-Μπασιαρδή, προπονήτρια της Άννας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις