Προβολή της Κεφαλονιάς στην Κίνα

Στα πλαίσια της συνεργασίας με την Κίνα και συγκεκριμένα με τον Δήμο της Σανγκάη βρέθηκαν αυτές τις μέρες στο Αργοστόλι, Κινέζοι δημοσιογράφοι από το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι, το Shanghai Documentary Channel World Traveller, με εκατομμύρια τηλεθεατές στον κόσμο με σκοπό να τραβήξουν πλάνα από διάφορα μέρη της Κεφαλονιάς με απώτερο στόχο όπως είναι φυσικό την προβολή και προώθηση του νησιού μας σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμ0, την ασιατική αγορά.

Χθες το απόγευμα είχαν συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ευάγγελο Κεκάτο όπου συζήτησαν μαζί του και έθεσαν ερωτήματα όπως σε ποιους τομείς θα μπορούσαν οι δύο Δήμοι Κεφαλονιάς και Σανγκάη να συνεργαστούν, ενώ το ίδιο τηλεοπτικό συνεργεία θα μεταβεί στην Ζάκυνθο αλλά και στην Κέρκυρα.

shanghai22

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις