Επίσκεψη Μαθητών στο Κτήριο της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, το Κτήριο της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς επισκέφθηκαν σε προγραμματισμένη επίσκεψη Μαθητές της Γ’ Τάξεως του Δημοτικού Σχολείου Κεραμειών.
Τους Μαθητές, που υποδέχθηκαν ο Α/Δήμαρχος Λειβαθούς κ.Ευάγγελος Κεκάτος και ο Προϊστάμενος της Ενότητας κ.Αναστάσιος Μινέτος, συνόδευε η Εκπαιδευτικός κ.Ζέφη Θεοφιλάτου. Η επίσκεψη ήταν στα πλαίσια εξοικείωσης των μικρών Μαθητών με το Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στους μικρούς Μαθητές προσφέρθηκαν ως συμβολικά δώρα , φωτογραφικοί πίνακες με τοπία της περιοχής και σε διαλογική συζήτηση με τα παιδιά, την Δασκάλα και τα Στελέχη του Δήμου, εξηγήθηκε η ηθική υποχρέωση όλων των μικρών και μεγάλων πολιτών να σέβονται και να φροντίζουν το περιβάλλον.

school1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις