Ιωσήφ Λουκέρης: Ο “στρατηγός” της ήττας

Από ήττα σε ήττα οδηγεί τα λιγοστά και εναπομείναντα μέλη των …”αυτονομιστών της Παλικής” ο γνωστός και ως ΦΙ.Κ.Ο., μετά λοιπόν και το εκλογικό κάζο ο “στρατηγός” Λουκέρης παρέσυρε τον ΦΙ.Κ.Ο. και άλλη επικοινωνιακή γκάφα καθώς η ιδέα να προσβληθεί ο Καλλικράτης ως …”αντισυνταγματικός”, προκειμένου να πάρουν μία έδρα στο τοπικό του Ληξουρίου αποδείχτηκε μεγάλη “πατάτα”,  αφού ήδη το Εκλογοδικείο στην Πάτρα απέρριψε την ένσταση του ΦΙ.Κ.Ο. (Η απόρριψη μίας ένστασης είναι πάντα απόρριψη είτε στηρίζεται σε νομικούς είτε σε ουσιαστικούς λόγους).
Ως γνωστόν όμως του Λουκέρη ο “τράχηλος δεν καταλαβαίνει από σφαλιάρες”, οπότε το όλο θέμα κατέληξε στον Άρειο Πάγο!!!! Γέλασε η Πάτρα να μην γελάσει και η Αθήνα μετά καμώματα των ΦΙ.Κ.Ο. Ένα είναι σίγουρο αυτό το χειμώνα δεν θα πλήξουμε καθόλου.
Υ.Γ. Όσον αφορά τις ευχαριστίες του Ιωσήφ Λουκέρη επειδή από εμάς έμαθε για την ήττα στο Εκλογοδικείο και έτσι πρόλαβε την προθεσμία για τον Άρειο Πάγο, εμείς θέλουμε να τον διαβεβαιώσουμε πως θα …”είμαστε πάντα στις υπηρεσίες του” καθώς μας δίνει άφθονο υλικό για παραπολιτικά σχόλια. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τον θεωρούμε περίπου “ευεργέτη μας” καθώς όταν δεν έχουμε θέμα πάντα κάνει κάτι που “πουλάει”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις