«ΣΚΑΚΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»! Επιτέλους!

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΤΗΝ Παρασκευή 10 / 10 / 2014 ξεκίνησε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου η εφαρμογή του ομώνυμου προγράμματος που άρχισε πιλοτικά, σε 100 Σχολεία σε όλη την Ελλάδα, η Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ίδρυμα “ Kasparov Chess Foundation Europe” και χρηματοδότηση από το ίδρυμα « Σταύρος Νιάρχος».

Η επιλογή και της Κεφαλονιάς, και η άμεση ανταπόκριση του Διευθυντή κ. Γεράσιμου Κοκκόση, των εκπαιδευτικών, και του Συλλόγου των Γονέων, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την ένταξη του σκακιού στην ευέλικτη ζώνη διδασκαλίας με την υλοποίηση και της σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας σε σχολεία που ήδη εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.

Την Κυριακή 19 / 10 / 2014 θα γίνει το Σχολικό Πρωτάθλημα στο 1ο Δημ. Σχολ. Αργοστολίου, που και φέτος φιλοξενεί την διοργάνωση στηρίζοντας τις προσπάθειες μας.
Ώρα προσέλευσης παιχτών : 14.30.

Για τον Σκακιστικό Σύλλογο Κεφαλληνίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ   ΡΑΣΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις