Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κεφαλονιάς-Αριστερά και τρομοκρατία

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πυρήνα μας, το Σάββατο 11/10/2014, η προγραμματισμένη ομιλία με θέμα «Αριστερά και τρομοκρατία».

Η παρουσία των Συναγωνιστών ήταν δυναμική, σε πλήρη αντιστοιχία με το λόγο του ομιλητή, συναγωνιστή Γ. Νιφοράτου, ο οποίος ανέλυσε με πλήρη σαφήνεια τον προδοτικό, ανθελληνικό κι εγκληματικό ρόλο της αριστεράς, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή από τις αρχές του 20ου αιώνα έως τις μέρες μας.

Συμπέρασμα. Η εγκληματική δράση της Αριστεράς, ποτέ στην Ιστορία δεν μπόρεσε να καταβάλει τους Έλληνες και ούτε πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό στο μέλλον, όσο υπάρχουν Έλληνες που αγωνίζονται… «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»! Ζήτω η Ελλάς.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις