Χρυσή Αυγή: Για την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους αμετανόητους κομμουνιστές καθηγητές

Μετά την κυνική παραδοχή του Προέδρου της ΕΛΜΕΚΙ ότι στα περισσότερα σχολεία της Κεφαλονιάς όντως οι εκπαιδευτικοί ενήργησαν εκτός των ορίων που προβλέπονται από την ιδιότητα που φέρουν και τα καθήκοντα που είναι υποχρεωμένοι να επιτελέσουν, πραγματοποιώντας πολιτική προπαγάνδα και ανθελληνικά κηρύγματα μίσους, ήρθαν και οι Συριζαίοι, με επίσημη ανακοίνωση του κομματικού τους οργάνου στην Κεφαλονιά, να επιβραβεύσουν τις εν λόγω πρακτικές, επιβεβαιώνοντας αυτό που εμείς φωνάζουμε από καιρό. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε άλλο από μια συμμορία αμετανόητων μπολσεβίκων, η οποία έχει σα σκοπό, μόλις καταλάβει την εξουσία, να προχωρήσει στην οριστική εθνοαποδόμηση, στο διαμελισμό της χώρας και στον αφανισμό των Ελλήνων, συνεχίζοντας το έργο των συμμοριτών προγόνων τους.

Απευθυνόμενοι στους Έλληνες και τις Ελληνίδες που δεν έχουν ακόμη μολυνθεί από τον κομμουνιστικό ιό που προσέβαλλε τη χώρα μας στα χρόνια της μεταπολίτευσης (με ξενιστές τους αριστερούς όλων των αποχρώσεων και τους δεξιούς της προδοτικής ψοφοΝΔούλας) και δεν επιθυμούν να δουν την Ελλάδα, που γλύτωσε από την αρρώστια που μόλυνε και κατέστρεψε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη χάρη στον αγώνα και το αίμα που έχυσαν οι Έλληνες πρόγονοί μας, να καταστραφεί από μία συμμορία ανθελλήνων προδοτών, τους καλούμε να συστρατευθούν με το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής δύναμης που διεξάγει αυτή τη στιγμή έναν τιτάνιο αγώνα, κόντρα σε θεούς και δαίμονες, προκειμένου να γλυτώσει τη χώρα από τα δεινά που της επιφυλάσσουν οι προαιώνιοι εχθροί της.
Η ώρα της επόμενης μεγάλης μάχης του έθνους πλησιάζει και κανείς πλέον δεν δικαιούται να κάνει τον ανήξερο. Ή με τους Έλληνες ή με τους ανθέλληνες.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις