Μεγάλη και ιστορική νίκη του Δημάρχου Κεφαλλονιάς στις εκλογές για την Προεδρεία της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι είναι μεγάλος μαχητής και γεννημένος νικητής κατέδειξε σήμερα στην Κέρκυρα άλλη μία μεγάλη και ιστορική πολιτική νίκη.

Με 7 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 λευκό, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κέρδισε μία πολύ δύσκολη μάχη και εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων.
Μαζί με τον Δήμαρχο μεγάλος νικητής είναι και το νησί μας καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας Κεφαλονίτης αναδεικνύεται στην ηγεσία αυτού του πολύ σημαντικού θεσμού ενώ η παρουσία του Δημάρχου στην Προεδρεία του οργάνου αναμένεται να έχει πολλαπλά και σημαντικά οφέλη για τον τόπο μας
Η νίκη του Δημάρχου παράλληλα αναδεικνύει τον Αλέξανδρο Παρίση στην κορυφαία πολιτική προσωπικότητα σε όλο το Ιόνιο επιβεβαιώνοντας το ότι ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς χαίρει του σεβασμού και της εμπιστοσύνης ως εξέχουσα παρουσία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η εκλογή Παρίση στην Προεδρεία των Δημάρχων του Ιονίου, πέραν όλων των άλλων, αποδεικνύει ότι έχοντας το «τιμόνι» του Δήμου Κεφαλλονιάς η παράταξη της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, το νησί μας γίνεται ΙΣΧΥΡΟ όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά σε Ιόνιο και κατ’επέκταση στο πανελλαδικό γίγνεσθαι.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις