1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού -2ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου

Ρυθμός Κίνηση Φαντασία Συμμετοχή Αθλήματα και Πρωταθλήματα από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου.

Ο αθλητισμός δίνει μεγάλη χαρά σε μικρούς και μεγάλους και πρέπει από το σχολείο να δίνεται το κίνητρο της συμμετοχής, να επισημαίνεται η αξία της
«δια βίου άθλησης» , της ισότητας και της διαφορετικότητας.
Όλα τα αγαπημένα αθλήματα των παιδιών γέμισαν την 1η Αθλητική ημέρα, με μπάσκετ ,βόλεϊ, χάντμπoλ, τέννις, ρυθμική, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, ρίψεις ελαστικής σφαίρας και ακοντίου.
Η καλύτερη στιγμή της ημέρας ήταν όταν οι εκπαιδευτικοί έπαιξαν φιλικό με τους
μαθητές νικητές του μπάσκετ 3 εναντίον 3.Συγχαρητήρια στην καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ.Μαραβέγια Σοφία που ήταν η «ψυχή» της εκδήλωσης,στα παιδιά και στους γονείς τους, σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.
Ευχόμαστε όλοι οι μαθητές μας και όλα τα παιδιά να αγαπήσουν κάποιο άθλημα  ή δραστηριότητα και να γυμνάζονται « δια βίου».

Και του χρόνου,

Ο Δ/ντης

Κοκκόσης Γεράσιμος

a 10841 a 10731 a 10671

a 10871 a 11141 a 10541

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις