Συνεδρίαση για την πορεία των έργων του Δήμου Κεφαλονιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο σύσκεψη με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου, του Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Διονύση Λυκούδη, της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Ιονίων και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου & της Περιφέρειας. Απουσίαζε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης που βρίσκεται στην Αθήνα για διάφορα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τα έργα που αφορούν στον Δήμο Κεφαλλονιάς τα οποία, είτε χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, είτε πρόκειται να ενταχθούν άμεσα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και στο Σ.Ε.Σ.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία και συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου Κεφαλλονιάς και Διαχειριστικής Αρχής ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα γραφειοκρατίας που ενδεχομένως εμφανιστούν, προκειμένου να μην χαθούν ή καθυστερήσουν σημαντικά έργα ανάπτυξης για το νησί μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

diax3555 diax333 diax22 diax (2)3

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις