Για πόσες μέρες θα είναι ακόμα Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου η Ελπίδα Κατσαϊτη;

Μέχρι τώρα  γνωρίζαμε όλοι για τα …γάλατα με ημερομηνία λήξης, για …γιαούρτια με ημερομηνία λήξης και άλλα σχετικά αλλά τώρα τελευταία υπάρχει ακόμα ένα είδος: Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου με ημερομηνία λήξης!

Τα γράφουμε αυτά, με μία διάθεση ασφαλώς “πλάκας”, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Κεφαλονιάς έχει επιλέξει με απόφασή του νέο Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, τον Γιώργο Τζωρτζάτο, πλην όμως λόγω της καθυστέρησης της καθαρογραφής της απόφασης, η Ελπίδα Κατσαϊτη εξακολουθεί να κατέχει το αξίωμά της αλλά και να κάνει δημόσιες δηλώσεις με υπογραφή φαρδιά πλατιά “Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου της Κεφαλονιάς”!

Και ναι μεν τυπικά έχει ακόμα αυτή την ιδιότητα αλλά κάποιος πρέπει να την ενημερώσει επειγόντως ότι είναι πλέον ζήτημα ημερών να επιστρέψει στο σπίτι της, οπότε και θα σταματήσει πλέον και τους καυγάδες και με τον Τζωρτζάτο και με τον Λούκα τον Νιφοράτο και με τον Αλέξη τον Μοσχονά και με όλους όσους έχει κατά καιρούς συγκρουστεί. Θα ημερήσει δηλαδή και αυτή θα ηρεμήσουν κι οι υπόλοιποι!

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις