Ανασχηματισμός στα σκαριά – ποια ονόματα «παίζουν»

Ισχυρή είναι η πιθανότητα πραγματοποίησης διορθωτικού ανασχηματισμού μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Το ενδεχόμενο άφησε ανοιχτό ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για την επέτειο 40 χρόνων από την ίδυση της ΝΔ, εγκαλώντας υπουργούς και βουλευτές που ακολοθούν προσωπική ατζέντα και διαφοροποιούνται από την κυβερνητική «γραμμή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καμπάνα χτυπά για την κυβερνητική εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη και για τον υπουργό Εσωτερικών Αρ. Ντινόπουλο. Αφορμή για τις «διορθώσεις» υπάρχει και είναι η αποχώρηση του ΥΠΑΜ Δ. Αβραμόπουλου για τις Βρυξέλλες ως Επιτρόπου.

Για την αντικατάστασή του ακούγεται το όνομα της αναπληρώτριας ΥΠΑΜ Φ. Γεννηματά αλλά και του γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού Γ. Κουμουτσάκου. Αλλαγές συζητούνται και για το οικονομικό επιτελείο με τον Χρ. Σταϊκούρα να ακούγεται ότι βαίνει προς αναβάθμιση.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις