Χ. Χουρμούζης: Πάρτα Έλληνα, αυτοί είμαστε!!!, ανεύθυνοι, παρτάκιδες και δεν αγαπάμε ούτε άντερά μας…

Γράφει ο Χριστόφορος Χουρμούζης

ΠΑΡΤΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΙ!!!, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΑΣ…. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ”ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ” ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ

Καθημερινό φαινόμενο έχει γίνει πια η εγκατάλειψη από ασυνείδητους, η εγκατάλειψη ζώων και κυρίως σκυλιών! Έτσι και δίπλα στο σπίτι μου, κάποιος ή κάποια παράτησε στο έλεος του θεού αυτά τα υπέροχα κουταβάκια.

doggg1 doggy1 doggys1 dogies1

Είναι στην περιοχή του Ξενία και αν δεν φροντίζαμε πρώτα να τα βγάλουμε από τον κάδο που τα πέταξε ο απάνθρωπος αυτός, τη στιγμή αυτή δεν θα ζούσαν!
Η σκυλίτσα που βλέπετε, εγκαταλείφθηκε στο ”θαλασσόμυλο” πριν μια εβδομάδα και περίμενε 48 ώρες στο ίδιο ακριβώς σημείο το ”αφεντικό” μήπως επέστρεφε να την πάρει!

ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ!
Η συγκεκριμένη σκυλίτσα λοιπόν αν και μόλις 6-7 μηνών ήρθε προς το ΞΕΝΙΑ και ανέλαβε να φροντίζει και να προσέχει τα ”μικρά”.

dogss1

Θα ήταν μεγάλη παράληψη από μέρους μου, αν δεν ανέφερα και την ευαισθησία των νέων παιδιών, την ελπίδα αυτής της τόσο ”ταλαιπωρημένης” χώρας.

padia1
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!

Αυτά λοιπόν τα παληκάρια προτίμησαν το ΄΄χαρτζηλίκι΄’ τους, να μην το ξοδέψουν για προσωπική τους χρήση, αλλά να το διαθέσουν για να ταίσουν αυτά τα σκυλάκια!
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, μας δίνουν ένα καλό μάθημα σε όλους εμάς τους ”ενήλικες”.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Τα ζώα γίνονται περισσότερο άνθρωποι (βλ σκυλίτσα) και εμείς περισσότερο ζώα!

Χουρμούζης Χριστόφορος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις