Δήλωση σχετικά με την συνεδρίαση του Κινήματος Πολιτών “Μελάμπους”

Σχετικά με το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site portoni.gr και στην αναφερόμενη δήλωση του κ.Νικ.Παυλάτου και μερικών φίλων ”ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ” <<ότι το ψήφισμα που έγινε δεκτό ομόφωνα από όλα μέλη που απαρτίζουν την Μελάμπους>>συνυπογράφουν το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο αναφερόμενο site,επιθυμώ να διευκρινίσω ότι υπήρχαν μέλη τα οποία δεν παρευρίσκονταν σε αυτή τη συγκέντρωση είτε από απλή απουσία είτε από οριστική αποχώρηση των από το κίνημα και, επειδή ενδεχομένως να συνδεθούν ονόματα με τις δηλώσεις των παρευρισκομένων προσωπικά έχω αποχωρήσει από το κίνημα πριν τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ένεκα, κατ΄ εμέ, λανθασμένων πολιτικών σχεδιασμών και επιλογών.
Σχολιάζοντας τις δημοσιευμένες δηλώσεις έχω να αναφέρω ότι μέλος του ”ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ” συμμετείχε στο συνδυασμό του κ.Δημητράτου και πρόταση είχε υποβληθεί σε μέλος αλλά δεν έγινε αποδεκτή, συνεπώς δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση στα μέλη για το θέμα αυτό.
Η μη συμμετοχή όμως της τότε δημοτικής παράταξης ”ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ” στις εκλογές της 18ης Μαι.2014 δεν είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με τον κ.Δημητράτο αλλά με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ όπου και άλλως τε είχε δοθεί συνέντευξη τύπου σχετικά με το ”Οριστικό είναι το διαζύγιο ανάμεσα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και στην Κίνηση Μελάμπους” το οποίο είχε δημοσιεύσει και το site portoni.gr.
Ξεχνάνε τώρα,με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο τους, τα εναπομείναντα μέλη του ”ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ” πως μεταχειρίστηκαν ,τότε το κίνημα, ορισμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα είναι όλο ευχολόγια.
Άραγε πότε θα αφήσουμε πίσω μας τα παλαιοκομματικά κατεστημένα;
Τέλοςς προς αποφυγή παρεξηγήσεων θέλω να επισημάνω ότι ως απλός πολίτης αυτού του τόπου είμαι απέναντι σε οποιονδήποτε θίγει τα συμφέροντα της πατρίδας μου και ακόμη περισσότερο επιβουλεύεται τη γη που γεννήθηκα..

Σωτήριος Διον.Σάρλος
Αξκός Σ.Ξ ε.α

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις