Κώστας Ευαγγελάτος-Νέα Εικαστική Περίοδος

Μετά τις επιτυχημένες  εκθέσεις που διοργάνωσε στη Σύγχρονη Πινακοθήκη villa ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς ο ζωγράφος, performer, λογοτέχνης, θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος θα συντονίσει τις καλλιτεχνικές και λογοτεχνικές του δράσεις στην Αθήνα.

Από τις 10-19 Οκτώβρη 2014, θα συμμετέχει στην 8η μεγάλη έκθεση «Άνθρωποι, Χρώµα +  Σίδερο», μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Επίσης στις 14 Οκτώβρη, ώρα 8μμ, θα παρουσιαστεί στη Στοά του Βιβλίου, το βιβλίο του Γεράσιμου Α. Ρηγάτου “Βαδίζοντας προς την τρέλα” που έχει εξώφυλλο και εικονογράφηση με έργα του.

Αρχές Νοέμβρη (1-16) θα γίνει αναδρομική έκθεση έργων και ντοκουμέντων από τα εικαστικά και ποιητικά του δρώμενα, με τίτλο: ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, 35 ΧΡΟΝΙΑ PERFORMANCE, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ” ARTVILLE”, Ιάσονος 5 στη Γλυφάδα.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό ARTINA.

Εισαγωγικό κείμενο έχει γράψει ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς.

Παράλληλα θα γίνουν διαλέξεις, προβολές και παρουσίαση της νέας ποιητικής του συλλογής ” Πολύσμιγος Αίνος”, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ” Συλλογές”, Αθήνα 2014.

Από 28 Νοεμβρίου 2014 έως τις 3 Ιαν. 2015 θα παρουσιάζονται τα “Art weekends” στο ART STUDIO EST, Πρατίνου 87 και Αντήνορος, με εικαστικά έργα και εκδόσεις τέχνης στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα. Παράλληλα, ως μέλος του ΕΕΤΕ και της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών  θα λάβει μέρος σε ποικίλες εκδηλώσεις τέχνης και λόγου.

Πληροφορίες: 210 7294259, 6944621286

 http://youtu.be/t6fZw6NqJts

 www.gisi.gr/evangelatos

www.cevangelatos.blogspot.com

 ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ART-EST1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΡ  ΡΗΓΑΤΟΥ1 COSTAS NEW EDITION1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις