Ανασκαφές Αρχαϊκού Νεκροταφείου Πρόννων 2014

Φωτογραφίες από τις σωστικές ανασκαφές της νεκρόπολης των Πρόννων που γίνονται κάτω από την Δ/ση της Λ.Ε Εφορείας Προιστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και με την εθελοντική συμμετοχή των φοιτητών της αρχαιολογικής αποστολής του Πανεπιστημίου Simon Fraser από το Βανκούβερ του Καναδά.

Εταιρεία Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας οτι δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε φωτογραφίες αρχαιολογικού περιεχομένου από την συγκεκριμένη ανασκαφή. Το δικαίωμα αυτό το έχουν μόνο οι υπεύθυνες κατά νόμο υπηρεσίες, Εμείς μπορούμε μόνο να αναρτούμε φωτογραφίες γενικού περιεχομένου από τις δραστηριότητες της ομάδας ως ελάχιστη προσφορά στον θεσμό του εθελοντισμού και του άνισου αγώνα που δίνουν οι αποδεκατισμένες Ελληνικές αρχαιολογικές υπηρεσίες σε συνεργασία με όσους μπορούν να βοηθήσουν και βεβαίως εδώ και με τα παιδιά από τον Καναδά που ήλθαν και αυτά για να συνεισφέρουν στην ανάδειξη και την μελέτη της μνημειακής μας κληρονομιάς που την αντιλαμβάνονται ως την βάση του κοινού μας πολιτισμού.

ΠΗΓΗ porosnews.blogspot.gr

Φωτό  Εταιρεία Μελετών Προϊστορικής Κεφαλληνίας

anskafi4poros4

anaskafiporos33 anaskafesporos22 anaskafesporos1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις