Συνάντηση περιφερειάρχη με το δήμαρχο Ζακύνθου

Με το δήμαρχο της Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά, τον αντιδήμαρχο Αρτεμισίων Αντώνη Αντίοχο-Μπαλιακρά και άλλους δημοτικούς συμβούλους συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Θ.Γαλιατσάτος.

Ο κ. Κολοκοτσάς ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Ζάκυνθο, μετά και την σύσκεψη που έγινε για το θέμα αυτό πριν μια εβδομάδα στο ΥΠΕΚΑ ενώ ζήτησε την ενεργοποίηση των υπηρεσιών της περιφέρειας για την εξασφάλιση της απαιτούμενης πίστωσης από το ΕΣΠΑ.
Ο Περιφερειάρχης αναμένεται την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή να μεταβεί στη Ζάκυνθο όπου και θα ενημερωθεί περαιτέρω για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων αλλά και άλλα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

dimarxos1zante

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις