Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ήμερο εικαστικό παιχνίδι στον Βοτανικό Κήπο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ήμερο εικαστικό παιχνίδι που έγινε από το Ίδρυμα Φωκά Κοσμετάτου και το Κοργιαλένειο Ίδρυμα σε συνεργασία με την ζωγράφο Βερονίκη Δαμιανίδου!!

Την 1η μέρα τα παιδιά συναντήθηκαν στο Βοτανικό Κήπο, εκεί έκαναν μια ξενάγηση πολύ διαφορετική… ανακαλύπτοντας τα κρυμμένα μυστικά του κήπου!!! Καθώς περπατούσαμε στον κήπο οι μικροί μας φίλοι μιλούσαν γι’ αυτά που παρατηρούσαν, τα φυτά, τα δέντρα, τα βατραχάκια, τα ψαράκια, τα διάφορα είδη μανιταριών, την λίμνη με τα νούφαρα, τα υπέροχα γλυπτά από την έκθεση που είχε γίνει, αλλά και τα φρούτα που γεύτηκαν και είπαν για την εποχή που βγαίνει το καθένα!!!μια ξενάγηση γεμάτη ερωτήσεις που οι εμψυχωτές κλήθηκαν να απαντήσουν σε όλες!!!

Στη συνέχεια ζητήσαμε από τα παιδιά να τραβήξουν «κηποφωτογραφίες», όπως τις ονομάσαμε, διαλέγοντας ένα θέμα…. το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!!!! το πιο διασκεδαστικό όμως ήταν το παιχνίδι, τα παιδιά έψαχναν στον κήπο να βρουν διάφορα ζωάκια που είχαμε κρύψει!!!

Περπατώντας περπατώντας φτάσαμε τη 2η μέρα στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη… εκεί τα παιδιά πήραν ένα μεγάλο πανί και ζωγράφισαν τον δικό τους ‘’γιγάντιο κήπο’’ από τις εικόνες που είχαν τραβήξει αλλά και από αυτές που είχαν αποτυπώσει στην μνήμη τους!!! Για εμάς τελικά ήταν ο ‘’μαγικός κήπος’’ καθώς η φαντασία των παιδιών μας μάγεψε….

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις