“Άδειασε” με το καλημέρα την Κατσαϊτη ο Τζωρτζάτος

Με το καλημέρα “άδειασε” την πρώην Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ελπίδα Κατσαϊτη, ο νέος Πρόεδρος, Γιώργος Τζωρτζάτος, αφού με δημοσίευμά του στο Facebook δηλώνει δημόσια ότι το “διαμάντι” της Κεφαλονιάς (εννοώντας το Λιμενικό Ταμείο) το παρέλαβε απαξιωμένο.

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας που ξέρει ελληνικά τα βέλη του Γιώργου Τζωρζτάτου ήταν καίρια και αμφισβητεί ευθέως την πολιτική δράση της Ελπίδας Κατσαϊτη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του κ. Γιώργου Τζωρτζάτου στο facebook έχει ως εξής:

“Αναλαμβάνοντας καθήκοντα Προέδρου στο Λιμενικό Ταμείο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη σας και να σας δώσω το λόγο μου, ότι θα αγωνιστώ για το “διαμάντι” μας, το οποίο δυστυχώς παρέλαβα απαξιωμένο”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις