Βοήθεια “βρικόλακας” κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ξανά χτύπησε ο γνωστός “βρικόλακας” του διαδικτύου ο γνωστός δηλαδή γέροντας που από εκεί που πούλαγε βιβλία ξαφνικά νόμιζε ότι είναι …ο Ντοστογιέφσκι και ξεκίνησε να παριστάνει το μέγα κριτή και τον Σαβοναρόλα της Κεφαλονιάς.
Οι αναλύσεις του γνωστές και παρωχημένες, όλοι άλλωστε θυμόμαστε τις γελοιότητες που έγραφε ότι δηλαδή, ο Παρίσης πρόκειται να χάσει πανηγυρικά και επίκειται αλλαγή στη σκυτάλη του Δήμου. Τόοοοση αξιοπιστία και σοβαρότητα. Επανέρχεται δε και μετεκλογικά με ύβρεις και χαρακτηρισμούς μολονότι κατά τα λοιπά παριστάνει τον …διανοούμενο (της σφαλιάρας) και τον …φιλόσοφο (του μεζέ), τι να πούμε είναι αυτή η καταραμένη άνοια.

“Από τη Ρωσία με αγάπη”

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις