Συνάντηση περιφερειάρχη με τον κυβερνήτη του Ρωσικού πλοίου MOCKBA

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο είχε σήμερα το πρωί ο κυβερνήτης του Ρωσικού πλοίου MOCKBA Sergei Tronev που βρίσκεται στην Κέρκυρα στο πλαίσιο του εορτασμού της Ρωσικής εβδομάδας. Τον κυβερνήτη του Ρωσικού πλοίου συνόδευαν ο επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας Νίκος Κανούλας, ο διοικητής του ΝΑΣΚΕ Σ. Κοτούλας και ο Εκπρ. Αρχηγού στόλου Δ. Μαντέλης.

Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα με τον Ρώσο κυβερνήτη να μιλάει με θερμά λόγια για την Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά.
Ιδιαίτερη αναφορά από τον περιφερειάρχη έγινε στους στενούς ιστορικούς, θρησκευτικούς αλλά και τουριστικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και για τις προσπάθειες διατήρησης και σύσφιξης των ελληνορωσικών σχέσεων που γίνονται σε επίπεδο περιφέρειας.

rosoi1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις