Ηλίας Ψηνάκης σε δημοτική σύμβουλο: «Σκάσε μωρή»… κατίνα [video]

Όσοι θεωρείται ότι μόνο εμείς έχουμε το προνόμιο της ανακατωσούρας στα Δημοτικά Συμβούλια, λόγω του εκρηκτικού κεφαλονίτικου ταμπεραμέντου, καλά θα κάνετε να αναθεωρήσετε. Τελευταίο περιστατικό Μαραθώνα που οι ατάκες, ο εκνευρισμός και η ένταση στην  δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με κυρίαρχο θέμα αυτό της στέγασης των αθλητών του δήμου έγραψαν ιστορία, με τις «επικές» ατάκες του νεοεκλεγέντα δημάρχου!

Ο Ηλίας Ψηνάκης αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του αποφάσισε να σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο συγκεκριμένο κλειστό γυμναστήριο, καθώς σύμφωνα με τους συμβούλους του, ο χώρος δεν πληρεί  τους κανόνες ασφαλείας και μάλιστα έχει ζητήσει ειδικό εμπειρογνώμονα προκειμένου να αποφανθεί αν ο χώρος είναι κατάλληλος.

Όταν ένας από τους δημοτικούς συμβούλους άρχισε να χτυπά τα χέρια του με δύναμη πάνω στο τραπέζι, ο Ηλίας Ψηνάκης είπε «σκάσε μωρή», απευθυνόμενος σε μια δημοτική σύμβουλο η οποία διέκοψε την ομιλία του, προκαλώντας την αντίδραση των δημοτικών συμβούλων αλλά και τα γέλια του κόσμου.

Ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ δημάρχου και δημοτικής συμβούλου ήταν ο εξής:

-Παίρνετε χάπια; Δεν καταλαβαίνετε τις σας λέω;
-Μήπως παίρνετε εσείς χάπια;
-Κοιτάξτε μαντάμ, αφήστε την μπούρδα. Σκάσε μωρή μιλάω! Σκάσε μωρή πια!
-Εσείς είστε μωρή! Κατίνα είστε! Κατίνα!

Λίγα λεπτά αργότερα ο δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε συγνώμη για την παρεκτροπή του.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις