Ένωση Ξενοδόχων: Άλλα δύο τιμολόγια εξοφλήθηκαν στη Ryanair

Με τα συνημμένα τιμολόγια συνολικού ποσού 10.714,57 € (πλέον εξόδων) , εξοφλήθηκαν οι υποχρεώσεις για το 2013 προς την αεροπορική εταιρεία RYANAIR.

Φυσικά, υπολείπονται οι πληρωμές του 2014.
Στα εν λόγω τιμολόγια συμμετείχαν οικονομικά τρεις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων (rent a car) από 1.000,00 εκάστη, δηλαδή συνολικά 3.000,00 €. Το υπόλοιπο ποσό και τα τραπεζικά έξοδα καταβλήθηκαν από την Ένωση Ξενοδόχων. Οι παραπάνω εταιρείες είναι οι εξής: CBR (Αφοί Μ. Πεφάνη Α.Ε), EXPRESS (Κος Ντάνιελ Μοσχόπουλος) και ΕΤΑΜ (Κος Κίμων Γασπαράτος).
Περιμένουμε να δούμε το «φιλότιμο» κι άλλων ακόμα, που γνωρίζουν και υπηρετούν όχι μόνο το καλώς εννοούμενο δικό τους συμφέρον, αλλά και το συμφέρον του τόπου.

Απόδειξη πληρωμής 1800010063

Απόδειξη πληρωμής 1800010064

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις