«Λίγος», απογοήτευσε ακόμα και την ομάδα του ο Θεόφιλος Μιχαλάτος

Πολύ «λίγος» φάνηκε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του δύσκολου ρόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όσοι παρακολούθησαν την συνεδρίαση είδαν ένα Θεόφιλο κουρασμένο, αδιάβαστο, αμήχανο, που μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ζητούσε ακόμα …και να πάρει πίσω την ψήφο του!
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι Λυκούδης και Ανουσάκης τον «εξαφάνισαν» πολιτικά σε όλες τις αντιπαραθέσεις κάτι που έκανε την ομάδα του να απογοητευθεί πλήρως και μάλιστα η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.
Είναι αλήθεια ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος δεν δείχνει να έχει τα χαρακτηριστικά του ηγέτη ενώ την ίδια στιγμή ο Αλέκος Καλαφάτης κερδίζει πόντους από την συνετή και υπεύθυνη στάση του επιδεικνύει.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις