Η Ορειβατική Λέσχη διοργανώνει εκδρομή στο Φισκάρδο την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου

Η ορειβατική λέσχη Κεφαλονιάς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Φισκάρδο και συγκεκριμένα θα κάνει την διαδρομή Δαφνούδι- Εμπλυση για την Κυριακή 21-9-14.
Είναι μια παραλιακή διαδρομή της ΒΔ ακτογραμμής του νησιού με υψομετρική διαφορά 150 μέτρα μεσα απο δασος χαμηλης βλαστησης. Στην πορεια θα συναντήσουμε τα υπολείμματα της γερμανικής αντιαεροπορικής βάσης γνωστή ως Μπαταρία της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που αποτελείτω από πέντε κανόνια μεγάλου βεληνεκούς. Δύο από τις βάσεις των κανονιών αυτών εκτινάχθηκαν, και οι τεράστιοι βράχοι που στέκουν όρθιοι μαρτυρούν την τρομερή ισχύ της έκρηξης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι υπόσκαφες στοές που ένωναν τα πέντε κανόνια.
Βαθμος δυσκολιας Α και ωρες πορειας 2,5.
Ενδύκνειται για αρχάριους ορειβάτες που θέλουν να γίνουν μέλη της λέσχης μας .
Η ορειβατική λέσχη θα μισθώσει λεωφορείο με 5 ευρώ συμμετοχή για τα μέλη της.
Πληροφορίες-εγγραφές μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στους αρχηγούς της εκδρομής.
Αρχηγοι : Γ. Ατζελιδης 6945906637 & Ν. Κλωνης 6977087638

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 08:00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις