Θερμά συλλυπητήρια για τον χαμό του Σπ. Λουκάτου από τον Πρόεδρο Φαρακλάτων

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Φαρακλάτων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αγωνιστή και ιστορικού Σπύρου Λουκάτου, μιας εξέχουσας προσωπικότητας με πλούσια δράση στο αντιστασιακό κίνημα κατά των Γερμανών και Ιταλών κατακτητών.
Η συγγραφική του δράση για τον Ριζοσπαστισμό και την Κατοχική περίοδο στα Νησιά μας είχαν ως αποτέλεσμα την καταγραφή και διάσωση εξαιρετικού αρχειακού υλικού.
Η αγάπη του για τα Φαρακλάτα ως τόπο καταγωγής του, τον οδήγησε στην δωρεά της προσωπικής του βιβλιοθήκης η οποία φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας.
Καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα αγαπημένε μας συγχωριανέ.

Για το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Φαρακλάτων
Ο Πρόεδρος
Παπαναστασάτος Δημήτριος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις