Ο Μάγος Όσκαρ στο Ληξούρι-Μάγεψε παιδιά και δασκάλους με τα ταχυδακτυλουργικά του τρικ

Ο γνωστός πλέον σε όλους Μάγος Όσκαρ βρέθηκε στην Παλλική και συγκεκριμένα στο Α Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου αλλά και στα δύο νηπιαγωγεία του Ληξουρίου για να κρατήσει ευχάριστη συντροφιά στα παιδάκια.

Κράτησε αμείωτο το ενδιαφερόν των παιδιών για πάνω από δύο ώρες με τα ανεπανάληπτα και καταπληκτικά ταχυδακτυλουργικά και μαγικά του τρικ που εντυπωσίασαν τους μικρούς μας φίλους, ενώ όλα τα παιδιά συμμετείχαν στα τρικ που παρουσίασε ο Μάγος, κερδίζοντας το χειροκρότημα των συμμαθητών τους αλλά και των δασκάλων που συνόδευαν τους μικρούς μαθητές. Ο Μάγος Όσκαρ χρησιμοποιώντας ειδικά μπαλόνια έφτιαξε ζωάκια αλλά και καπέλα για τα παιδιά που δεν σταμάτησαν να γελάνε και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Το παρών έδωσε και ο νέος Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Κατσιβέλης.

oscar oscar2 oscar3 oscar4 oscar5 oscar6 oscar7

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις