“Χαρτοπόλεμος” ανακοινώσεων από τον Θεόφιλο

Συνεχίζει να μην αποδέχεται το εκλογικό αποτέλεσμα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θεόφιλος Μιχαλάτος, καθώς σχεδόν κάθε μέρα εκδίδει μία ανακοίνωση για να …”πείσει τους δημότες για το πόσο κακιά και επικίνδυνη είναι η Δημοτική Αρχή”!

Μάλλον κάποιος πρέπει να του θυμίσει ότι ακριβώς τα ίδια έλεγε και προεκλογικά, αλλά η κάλπη έδειξε ότι οι πολίτες της Κεφαλονιάς τον απέρριψαν και αυτόν προσωπικά και όσα ανέφερε εις βάρος της Δημοτικής Αρχής. Επίσης πρέπει κάποιος να του υπενθυμίσει ότι η εκλογική ετυμηγορία έλαβε χώρα μόλις πριν από ένα τρίμηνο περίπου.

Οπότε είναι πραγματικά κωμικό σε αυτή την χρονική συγκυρία να προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση τέτοιου τύπου. Όλα δείχνουν ότι του Θεόφιλου του έχει στοιχίσει υπερβολικά η εκλογική ήττα και δεν μπορεί να την χωνέψει με τίποτα εξ ου και ο διαρκής “χαρτοπόλεμος” ανακοινώσεων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις