Συνάντηση Περιφερειάρχη με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Πρεβέζης

Με το Δ.Σ. της ένωσης Ξενοδόχων Πρεβέζης συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους Σπ. Γαλιατσάτο και Γ. Φοντάνα.

Το θέμα της συνάντησης, που έγινε μετά από αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων, ήταν η συζήτηση για τις δυνατότητες προσέλκυσης αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, Low Cost, στο αεροδρόμιο του Ακτίου με στόχο την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην ευρύτερη περιοχή.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και υπήρξε συμφωνία στην ανάγκη να εξεταστούν όλες οι παράμετροι για την επίτευξη του στόχου που θα βοηθήσει σημαντικά στο άνοιγμα νέων τουριστικών αγορών και θα αυξήσει τις αεροπορικές αφίξεις.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της περιφέρειας Ηπείρου, των δήμων της ευρύτερης περιοχής, εκπρόσωποι των επιμελητηρίων και των τουριστικών φορέων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις