ΕΛΜΕ-ΚΙ: Πρόσκληση προς την Ένωση και του Συλλόγους Γονέων σε σύσκεψη

Πρόσκληση

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ προσκαλεί την Ένωση και τους Συλλόγους Γονέων του Νομού, τα μαθητικά συμβούλια και τα σωματεία των εργαζομένων σε σύσκεψη με θέμα: «Διεκδικητικό πλαίσιο και προγραμματισμός δράσης για τη νέα σχολική χρονιά».
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη και ώρα 6 το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΛΜΕ-ΚΙ (κοντέινερς 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου και Εσπερινού – πάνω από την πλατεία).
Στη σύσκεψη θα προταθούν πολύπλευρες παρεμβάσεις (παραστάσεις, αλληλεγγύη κλπ) και παγκεφαλληνιακό συλλαλητήριο για την παιδεία, την Πέμπτη 16 Οκτώβρη, με συγκροτημένη κάθοδο όλων των σχολείων στο Αργοστόλι και συγκέντρωση 11 το πρωί μπροστά στην πρώην Νομαρχία. Το διεκδικητικό πλαίσιο αφορά τόσο τα συνολικότερα προβλήματα (νέο σχολείο, τράπεζα θεμάτων κλπ) όσο και τους στόχους για τους σεισμόπληκτους μαθητές και έχει δημοσιοποιηθεί από το ΔΣ.

Αργοστόλι 15 Σεπτέμβρη 2014

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ
        Ο Πρόεδρος                                                Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης                           Γαλιατσάτος Νικόλας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις