Κερδίζει πόντους ο Δρακουλόγκωνας

Ένα σοβαρό ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εκπροσωπήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας και κάνει τα πάντα προκειμένου να αποτινάξει τη “ρετσινιά” που ακολουθεί τους ΣΥΡΙΖαίους, πως δηλαδή δεν μπορεί να είναι αξιόπιστοι στην διακυβέρνηση σοβαρών θεσμών και ότι στερούνται υπευθυνότητας.
Έτσι λοιπόν ο Δρακουλόγκωνας έδωσε βάρος στις μαθητικά δρομολόγια, δίνοντας πρωτεραιότητα στους μαθητές, δείγμα επιτυχούς διεκπαιραίωσης των καθηκόντων του, ενώ παράλληλα “άδειασε” και τοπική ιστοσελίδα που διατυμπάνιζε ότι πως τάχα υπάρχει αδράνεια στο ζήτημα της αποκατάστασης του οδικού δικτύου της Παλλικής.
Ο Δρακουλόγκωνας με αυτά και με αυτά σίγουρα κερδίζει πόντους και δείχνει ότι και στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν σοβαρά στελέχη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις