“Δέκα νοματαίοι” στην πλατεία παρακολούθησαν την ομιλία του Τσίπρα

Ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιός είναι ο “εγκέφαλος” που σκέφτεται ορισμένες πρωτοβουλίες που “ξεφτιλίζουν” πολιτικά το ΣΥΡΙΖΑ. Πραγματικά δηλαδή η εικόνα των δέκα ΣΥΡΙΖΑίων που παρακολουθούσαν στην πλατεία από μεγαλοθόνη την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, το περασμένο Σάββατο, θύμισε την εποχή που το συγκεκριμένο κόμμα ήταν στο 4% και όχι η η σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση που στοχεύει στην διακυβέρνηση της χώρας.

Από ότι φαίνεται λοιπόν ότι χτίζει με κόπο ο Δρακολούγκωνας και ο Θόδωρος, τα γκρεμίζει σε μία νύχτα ο Ματαράγκας.

Υ.Γ.: Και άλλος συμπολίτης διερωτήθηκε βλέποντας τους δέκα συριζαίους να παρακολουθούν την ομιλία του Τσίπρα μέσα στην μέση της πλατείας: “Μα γιατί δεν έκατσαν καλύτερα στο σπίτι να παραγγείλουν και πίτσες και θρονιάστηκαν στο δημόσιο χώρο”!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις