Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς: Σύγκλιση Δ.Σ. για την Παιδεία

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΔΣ Κεφαλονιάς
κ.Γερ. Παπαναστασάτο
ΘΕΜΑ: « ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

κ.Πρόεδρε
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς υπάρχουν σοβαρότατα και οξυμένα προβλήματα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στον χώρο ευθύνης του Δήμου Κεφαλονιάς.
Ενδεικτικά αναφέρουμε :
1.Στην Παλλική στα σχολεία προσχολικής αγωγής (Παιδικός Σταθμός κ.α), πρωτοβάθμιας(2ο Δημοτικό κ.α) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνάσιο Αγ. Θέκλης, Λύκειο Ληξουρίου, ΕΠΑΛ κ.α). Στο οδικό δίκτυο, στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
2.Σε όλη την Κεφαλονιά με ελλείψεις εκπαιδευτικών, με περικοπές στις μεταφορές των μαθητών.
3.Στα Ειδικά σχολεία Περατάτων και Φαρακλάτων.
4.Μ ε τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων.
5.Με τα σημαντικά προβλήματα ελλείψεως υποδομών, με την άμεση ανάγκη κατασκευής των 5 νέων σχολικών μονάδων. Την άμεση αποκατάσταση των ζημιών από τους σεισμούς.
Με βάση τα παραπάνω ζητάμε την ΑΜΕΣΗ -και με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ θέμα την Παιδεία- ΣΥΓΚΛΗΣΗ του ΔΣ Κεφαλονιάς για να πάρει αποφάσεις διεκδίκησης και επίλυσης των προβλημάτων.

Αργοστόλι 13 Σεπτέμβρη 2014
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης
Νίκος Γκισγκίνης
Γιάννης Κουρούκλης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις