Απ. Κατσιφάρας: Τα παιδιά μας, το μέλλον του τόπου μας

«Τα παιδιά μας είναι το μέλλον του τόπου μας. Καθημερινά μοχθούν και κουράζονται για να μπορούμε εμείς να πατήσουμε πιο γερά και να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε αυτή τη νέα γενιά, τη νεολαία μας, που σηματοδοτεί τις καλύτερες προοπτικές για την επόμενη μέρα».Απ. Κατσιφάρας: Τα παιδιά μας, το μέλλον του τόπου μας

«Τα παιδιά μας είναι το μέλλον του τόπου μας. Καθημερινά μοχθούν και κουράζονται για να μπορούμε εμείς να πατήσουμε πιο γερά και να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε αυτή τη νέα γενιά, τη νεολαία μας, που σηματοδοτεί τις καλύτερες προοπτικές για την επόμενη μέρα».
Αυτό επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, κατά τον σύντομο χαιρετισμό που απηύθηνε μετά την καθιερωμένη τελετή αγιασμού για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.
Ο κ. Κατσιφάρας, σήμερα πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, επισκέφθηκε, το Προτυπο Πειραματικό Γυμνάσιο – Λύκειο στην περιοχή Λάγγουρα , καθώς και το 2ο Λύκειο Πατρών, συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και αντάλλαξε ευχές για μια καλή και αποδοτική σχολική χρονιά.
«Η δουλειά που γίνεται στα σχολεία μας αποτελούν τη βάση για την ταχύτερη ανάπτυξη της περιοχής μας. Σημαντικός είναι ο ρόλος της Πολιτείας και ρητή είναι η υποχρέωση της να παρέχει όλα τα αναγκαία εφόδια για την εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας. Πρέπει να διασφαλίζεται μια οργανωμένη και αποτελεσματική Παιδεία, η οποία θα αντιμετωπίζει με σεβασμό την εκπαιδευτική κοινότητα και θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες για μόρφωση και κοινωνική συμμετοχή» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης.
Κλείνοντας, ο Απόστολος Κατσιφάρας κατέληξε: «Εύχομαι σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, καλό ξεκίνημα, με δύναμη και όραμα, για μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά».

Βίντεο μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

sxoleiopatra patra4 patra3

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις