Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη: Η μέρα του καθαρού και του βρώμικου!!!!

Αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:00 – 20:00μ.μ. η κ. Αικατερίνη Θεοφιλάτου, Παιδίατρος, θα μας μιλήσει για την καθαριότητα, γιατί πρέπει να ακολουθούμε του κανόνες υγιεινής, θα παίξουμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που δημιούργησε η ίδια για τα παιδάκια και στο τέλος θα ζωγραφίσουμε σχετικά με το θέμα της δράσης!!!

Με αυτή τη δράση τελειώνουμε την καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2014 της Future Library με τίτλο:

« “ Ό, τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το Αντίθετο”: οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη»

Καλούμε όλα τα παιδιά, τους γονείς τους και τους εθελοντές να έρθουν να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να κλείσουμε όμορφα με πολλές εκπλήξεις την καλοκαιρινή εκστρατεία 2014 που έγινε για μια ακόμη χρονιά με μεγάλη επιτυχία και στήριξη από όλους εσάς που συμμετείχατε!!!

Σας περιμένουμε!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις