Ξανά αντιμέτωπες Εικοσιμία και ΑΕΚ για το κύπελλο (ανανεωμένο)

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα απόψε στα γραφεία της ΕΠΣ-ΚΙ η κλήρωση κυπέλλου για τη χρονιά 2014-2015 με την κληρωτίδα για άλλη μία φορά να βγάζει ντέρμπι.

Έτσι λοιπόν και ακριβώς έγινε και πέρυσι η Εικοσιμία καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για την Α φάση του κυπέλλου και να δυσκολεύει την πορεία της προς την Β φάση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φίλαθλοι δεν θα βαρεθούν αφού και οι δύο ομάδες ξέρουν πως να κρατούν σε αγωνία τους οπαδούς τους.

Ποιά από τις δύο θα επικρατήσει, λίγη υπομονή και θα μάθουμε, αφού οι αγώνες για την Α φάση ξεκινούν τις 20 και 21 Σεπτεμβρίου ενώ οι επαναληπτικοί θα πραγματοποιηθούν τις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, στις έδρες των ομάδων.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Α’ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚΙ 2014-2015

Φωκάτα – Έρυσσος

Σάμη – Ομαλά:

Εικοσιμία – ΑΕΚ

Ηρακλής Πρόννων – Ανωγή

Πυλαριακός –Παπυργιακός

ΑΟΚΙ – Οδυσσέας Ιθάκης

Παγκεφαλληνιακός – Πρόοδος Ιθάκης

Πρόννοι – Διλινάτα

Παλληξουριακός – ΠΑΟ Κεφαλονιάς

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομαδες και καλή αρχή!

 

1-DSC03647 1-DSC03649 1-DSC03650 1-DSC03651 1-DSC03652 1-DSC03655

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις