Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά: Ευχές για την νέα σχολική χρονιά

Αύριο αρχίζει η νέα σχολική χρονιά. Μια χρονιά όμως που πέρα από όνειρα και ελπίδες για τους μικρότερους και τους μεγαλύτερους μαθητές, που πέρα από αγωνίες για τους γονείς και προκλήσεις για τους εκπαιδευτικούς, φέρνει και αρκετά προβλήματα.
Οι φετινοί σεισμοί σημάδεψαν τα σχολικά κτίρια του νησιού μας και αρκετοί μαθητές θα υποδεχτούν τη νέα χρονιά σε προκατ αίθουσες. Αίθουσες που μπορεί να παρέχουν όλο τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό αλλά που σίγουρα δεν παρέχουν αίσθημα ασφάλειας -άνεσης στο σύνολο της σχολικής κοινότητας και που δυσχεραίνουν το ήδη δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών.
Όλοι, και ιδιαίτερα η πολιτεία, οφείλουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και να μην τους στερήσουμε καμία εκπαιδευτική δυνατότητα. Κοινός στόχος πρέπει να είναι η εξασφάλιση των προϋποθέσεων που θα επιτρέψουν την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.
Καλή δύναμη & Καλή πρόοδο

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Επικεφαλής της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις