Αποδοκιμάστηκε πολιτικά ο Θοδωρής Φλωράτος

Μάλλον η επιλογή του Θεόφιλου Μιχαλάτου για τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς δεν ήταν και η πλέον εύστοχη καθώς ο υποψήφιός του όχι μόνο αποδοκιμάστηκε πολιτικά από σύσσωμη την πλειοψηφία αλλά δεν τον ψήφισαν καν ούτε όλες οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης.

Κατόπιν των παραπάνω ο Θεόδωρος Φλωράτος εξελέγει τελικά αντιρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με την τρίτη ψηφοφορία αναγκαστικά λόγω του νόμο που δίνει αυτή τη θέση στην μείζονα αντιπολίτευση. Αντίθετα ο υποψήφιος Νίκος Σκλάβος για τη θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς πήρε ψήφους από όλη  την αντιπολίτευση αλλά και από την πλειοψηφία δείχνοντας ότι έχει ευρύτερη αποδοχή.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις