Ν.  ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Από το “ΠΑΜΕ ΠΑΡΙΣΙ” είδαμε το “ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΝΓΚΟ στο ΠΑΡΙΣΙ” θα ζήσουμε το “ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ”

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής, Νίκος Νικολόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο Μάκη Βραχιολίδη στην κάμερα του ypervasi.blog, όπου μεταξύ άλλων είπε:

«Το “πάμε Παρίσι” τελικώς δεν κατάφερε να κόψει τα αναμενόμενα από την κυβέρνηση εισιτήρια, κυρίως ένεκα της δυσφήμισης της ταινίας, που προκάλεσε η κακόβουλη έγγραφη «κριτική» του ευρωπαίου επιτρόπου οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων που μιλάει για νέα μνημόνια.

 Όλες οι πληροφορίες από την πόλη του φωτός συγκλίνουν στο ότι η ελληνική αντιπροσωπεία θα επιστρέψει στην Αθήνα έχοντας στις αποσκευές της μόνο «τελεσίγραφα» από την πλευρά της τρόικας ότι θα πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα τα όσα αναγράφονται αναλυτικά στο μνημόνιο. Η επικοινωνιακή «φούσκα» των φορολογικών ελαφρύνσεων φαίνεται να γυρίζει μπούμερανγκ στην συγκυβέρνηση, Σαμαρά – Βενιζέλου, καθώς αντί εκπτώσεων του, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, να κατατεθεί …μισή τροπολογία με τα απαραίτητα.

Δηλαδή την ρύθμιση των δόσεων, την αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των ακινήτων εκτός αντικειμενικού προσδιορισμού, ενώ οι αλλαγές που αφορούν στις εκπτώσεις και στις απαλλαγές θα αντιμετωπιστούν …αργότερα). Τι φαίνεται να μας περιμένει μετά την επίσκεψη της μισής κυβέρνησης στο Παρίσι;

Δυστυχώς για την κυβέρνηση της συμφοράς οι μεγάλες και ακριβές κινηματογραφικές παραγωγές δεν της «πάνε».

Η επιστροφή στις ταινίες μικρού μήκους, όπως η τριλογία των Ζαππείων, καθίσταται μονόδρομος.

Ας «ελπίσουμε» οσονούπω να δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες και το Ζάππειο 4 όπου και θα μάθουμε τι θα πάθουμε….

Εκεί θα δούμε και θα ακούσουμε τι μας περιμένει μετά την επίσκεψη της μισής κυβέρνησης στο Παρίσι».

Υ.Γ.:

– Δείτε τις σημερινές ερωτήσεις του Ν. .Νικολόπουλου στην Βουλή στο www.nikos.nikolopoulos.gr

1. «Πρόταση Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος συμψηφισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α. με ακίνητη περιουσία , επ’ ωφελεία του Δημοσίου».

2.  Οι φόροι σκοτώνουν τους φόρους … «Βουνό» τα χρέη προς το Δημόσιο.

http://youtu.be/j4BvZnxVN_U

–  https://www.facebook.com/kontrachannel/posts/865464666798537

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις