Καταβολή 5.599.919 ευρώ στις Περιφέρειες – Η κατανομή

Με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, κατανέμεται το ποσό των 5.599.919 ευρώ από τους Κ.Α.Π. 2014, στις Περιφέρειες της Χώρας, προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος, για τον μήνα Αύγουστο. 

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, «το Υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει τα χρήματα στις Περιφέρειες αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νομό δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστώνμ καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για τον Αύγουστο του 2014».

Η κατανομή ΕΔΩ

ΠΗΓΗ epoli.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις