Βιάζεται να αναλάβει ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Έτοιμος να αναλάβει δράση φαίνεται ότι είναι νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Παπαναστασάτος και μάλιστα δεν μπορεί να περιμένει ούτε μέχρι την Κυριακή εξ ού και η συνάντηση που είχε με το Νίκο Ανουσάκη για μια γρήγορη ενημέρωση σε σχέση με όλα τα θέματα που αφορούν το Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως όλα δείχνουν ο Μάκης Παπαναστασάτος έχει μεγάλη όρεξη και πρόκειται από την αρχή να επιδείξει ισχυρή πυγμή ώστε να σταματήσουν φαινόμενα τύπου Δημητράτου του ΣΥΡΙΖΑ, που ναι μεν στην τελετή ορκωμοσίας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, αλλά από την άλλη δεν μπορούν να γίνονται διαρκώς καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο έχει πολύ δουλειά να βγάλει.

1-20140905_132603

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις