Στη Γ’ Εθνική ο Άρης!

Δεκτή έκανε το Πρωτοδικείο, την αίτηση ανάκλησης της απόφασης διορισμού διοίκησης Σκόρδα στην Π.Α.Ε. Άρης, που κατέθεσαν ο Α.Σ. και η Κοινωνία Μελών Άρη (Κ.Μ.Α).
Το “σήριαλ”, που κράτησε ακριβώς μια βδομάδα, προκαλώντας τις αντιδράσεις του κόσμου του Άρη λαμβάνει τέλος, αφού λίγο μετά τις 9, σήμερα το πρωί, ο Ειρηνοδίκης Αθανάσιος Σπυρόπουλος έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης των Α.Σ. και Κ.Μ.Α. για την απόφαση που είχε διορίσει την περασμένη Τετάρτη προσωρινή διοίκηση τους κ.κ. Λάμπρο Σκόρδα, Νικήτα Ματθαίου και Στέφανο Τσιόνκη.

Μετά τη νέα εξέλιξη και την ανάκληση της απόφασης, το Ειρηνοδικείο διορίζει προσωρινή διοίκηση στην Π.Α.Ε. Άρης αυτούς που είχαν προτείνει οι δυο μεγαλομέτοχοι, δηλαδή τους κ.κ. Λάζαρο Παπαδόπουλο, Λάκη Κλεώπα και Κώστα Κωνσταντινίδη, δικαιώνοντας τον αγώνα των φορέων και του κόσμου του Άρη.

Με την απόφαση αυτή, “άναψε το πράσινο φως”, προκειμένου ο Άρης να υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική και κατά συνέπεια να ανοίξει ο δρόμος της εκκαθάρισης της Π.Α.Ε.

Τώρα θα πρέπει ο ιστορικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης να δηλώσει άμεσα συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή (5/9) θα γίνει η κλήρωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: gazzetta.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις