Επιλογή δύο αθλητών του ΝΟΑ Κωπηλασίας από την Εθνική Ομάδα-Εκπροσώπηση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Κάνουμε γνωστό στους φίλους μας ότι κατά τις δοκιμασίες Επιλογής Αθλητών Κωπηλασίας για την κατάρτιση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (Βίσεγκραντ Βοσνία – Ερζεγοβίνη 6-7/09/2014) που έγιναν στην Καστοριά 30/08/2014 , ο Όμιλός μας συμμετείχε με 5 αθλητές- τριες, εκ των οποίων επιλέχθηκαν οι δύο: Κουστουμπάρδης Κλέαρχος και Μητρόπουλος Νίκος , οι οποίοι παρέμειναν στην Καστοριά σε κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας και αναχωρούν για τη Βοσνία στις 04:00π.μ. τα ξημερώματα , αύριο Τετάρτη 4/09/2014 για να μεταβούν στο Βίσεγκραντ της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.
Τα αγωνίσματα που θα συμμετέχουν είναι :
2- (δίκωπος ) 2000μ. Κατηγορίας Παίδων και
8- (οκτάκωπος ) 2000μ. Κατηγορίας Παίδων.
Η επιλογή τους ήταν πολύ δίκαιη διότι τα παιδιά είχαν φτάσει στο ανώτατο σημείο της προπονητικής τους προετοιμασίας , κάτι που είχε ήδη φανεί από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου κι εκεί διέπρεψαν.
Είμαστε ευτυχείς που για 2η φορά επιλέγονται αθλητές μας να συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα . Είναι πολύ σημαντικό για έναν επαρχιακό σύλλογο. Οι Κεφαλλονίτες πρέπει να νοιώθουμε υπερήφανοι κι αυτά τα παιδιά να έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση.
Ευχόμαστε ότι το καλύτερο μπορούν να κάνουν και να τιμήσουν τα χρώματα της πατρίδας μας.
Όσον τα παιδιά που δεν επιλέχθηκαν , κάνουμε γνωστό ότι από ατυχία δεν έγινε, έχουν όμως και την επόμενη χρονιά τη δυνατότητα στην κατηγορία τους να συμμετέχουν στις δοκιμασίες για την επιλογή τους. Οι αθλητές είναι :Κουνάδη Μαρία, Γκαβός Μανώλης και Κουστουμπάρδης Χρήστος. Τους συγχαίρουμε για την μεγάλη προσπάθεια την οποία έκαναν.
Συγχαρητήρια αξίζουν από εμάς και στον προπονητή τους κ. Γαβριηλίδη Παύλο που έφτασε τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα για το επίτευγμα αυτό, αλλά και στους γονείς τους οι οποίοι συμπαραστέκονται πάντοτε δίπλα τους.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις