Δηλώσεις του νέου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου κατά την διαδικασία παράδοσης-παραλαβής της ΠΙΝ

Σήμερα 1/9/2014 ξεκινήσαμε την νέα πορεία στα Ιόνια Νησιά! στηριζόμαστε στον λαό του Ιονίου, δουλεύουμε για τα δικαιώματα του, για την Περιφέρεια της Αλληλεγγύης, της εργασίας, της ανθρωποκεντρικής ανάπτυξης.

Το Σάββατο 30/8 έγινε η παράδοση-παραλαβή της ηγεσίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Σπύρο Σπύρου στον νέο Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο. Κατά την διαδικασία παράδοσης-παραλαβής, ο νέος Περιφερειάρχης δήλωσε:

Είμαστε σήμερα εδώ για να υποδηλώσουμε την συνέχεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, η ύπαρξη και λειτουργία της οποίας είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συμπολιτών και συμπολιτισσών μας.

Στέλνουμε σ’ όλη την Περιφέρεια μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής προοπτικής.

Μέσα στην συνέχεια, που είναι αδιαμφισβήτητη, θα πραγματοποιήσουμε ως νέα Περιφερειακή αρχή την δική μας τομή, μια τομή που είναι απαραίτητη για αναδείξουμε την διαφορετική και βαθιά ανθρωποκεντρική αντίληψη που θα διέπει από τούδε και στο εξής την λειτουργία του θεσμού.

Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για να προχωρήσουμε από την Δευτέρα το πρωί στην υλοποίηση της πολιτικής αυτής, που θα έχει στην προμετωπίδα της την στήριξη των πολιτών που συνθλίβονται από την τεράστια κοινωνική και οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι μνημονιακές και νεοφιλελεύθερες πρακτικές των τελευταίων ετών.

Επιλέγουμε να μην απαντήσουμε σήμερα στις αιχμές του απερχόμενου περιφερειάρχη.

Βλέπουμε μπροστά!

Παραλαμβάνουμε τους όποιους φακέλους μας παραδίδει και θα αξιολογήσουμε το περιεχόμενο τους.

Σύντομα θα παρουσιάσουμε ενώπιον του λαού των Ιονίων Νήσων την κατάσταση που παραλαμβάνουμε και φυσικά θα δώσουμε τους άξονες της νέας πορείας που ξεκίνησε το βράδυ της 25ης Μαΐου και θα αρχίσει να υλοποιείται από την προσεχή Δευτέρα, την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Από Δευτέρα δουλειά!

Θεόδωρος Γαλιατσάτος

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις